LouisCard - onze sterke partners

Om je met je LouisCard nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij samen met sterke partners die je als LouisCard-houder een groot aantal voordelen bieden.

De ACV Automobil-Club Verkehr is de op twee na grootste automobielclub in Duitsland. Deze club biedt zijn leden uitgebreide bescherming en veiligheid en staat hen 24/7 met raad en daad terzijde. De club is servicegericht, ervaren en voordelig en biedt iedereen een passend servicepakket. LouisCard-houders ontvangen van ACV voor een nieuw lidmaatschap eenmalig 500 partnerpunten.

Naar de partnerpagina

Wij brengen u naar de mooiste plekken ter wereld. Met ons hebt u de mogelijkheid om in meer dan 40 landen wereldwijd met de motor te rijden. ADMO is HET centrale aanlooppunt voor motorvakanties, enduro-plezier, motorhuur, motortrainingen en begeleide motorreizen. Wij bieden u vrijheid op twee wielen! Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij voor elke wens op twee wielen de juiste oplossing: van beginner tot expert, van kinderen tot volwassenen, van avontuurlijke rijders tot enduro-liefhebbers. Motorhuur, wereldwijd begeleide motortochten of enduro-trainingen en -tochten: bij ons bent u voor elk motoravontuur aan het juiste adres. Geef bij de reservering in het veld "Kommentar zu Ihrer Buchung" (commentaar bij uw boeking) gewoon het trefwoord "LouisCard" + uw LouisCard-nummer op en profiteer van tot wel 5% korting op de netto-huurprijs. Geldt niet voor specials. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Naar de partnerpagina

Verken enkele van de mooiste wegen ter wereld op een motor van BMW. Wij bieden motortochten onder begeleiding van een gids, motorreizen en motorverhuur, een kaart en tips voor de mooiste wegen. Bezoek onze website en ga voor een motorreis. Ontdek de wereld, ga ervoor!

Naar de partnerpagina

U ontvangt € 5 korting op de actuele dagprijs in alle 100 AKZENT-HOTELS - in Duitsland en Oostenrijk. Geef tijdens het boeken in het boekingsscherm rechtsboven de boekingscode 'louis-akzent' op en laad de pagina opnieuw. Daarna worden alle beschikbare tarieven € 5 goedkoper weergegeven. U ontvangt deze korting bij een boeking via www.akzent.de, de hotelwebsites van de AKZENT-hotels of telefonisch.
Houd u er a.u.b. rekening mee dat de korting alleen via een rechtstreekse telefonische of online-boeking mogelijk is. Een korting achteraf onder vermelding van de LouisCard tijdens de betaling is helaas niet mogelijk.

Naar de partnerpagina

Met meer dan 100 tochten in 16 landen biedt ALMOTO Motorrad Reisen een uitgebreid tourprogramma in Europa en Marokko aan. Wij bieden spannende tochten door onbekend achterland waar reizigers als vrienden worden ontvangen. Onder vermelding van uw LouisCard-nummer ontvangt u direct 5% korting op alle ALMOTO Motorrad Reisen.
Laat u inspireren en ga met ons op reis - er valt nog zoveel te ontdekken!

Naar de partnerpagina

Met ruim 20 jaar ervaring in de VS is Amerika-Heller DE specialist voor tochten onder begeleiding van een gids in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het reizen in kleine groepen, in combinatie met een gegarandeerd vertrek, zorgt voor een onvergetelijke motorvakantie.

Naar de partnerpagina

Het motormuseum behoort tot de belangrijkste en meest uitgebreide motorverzamelingen van Europa. Op een expositieoppervlak van 1200 m² wordt aan de hand van 175 tentoonstellingsstukken de technische ontwikkeling van de motor van 1885 tot nu op indrukwekkende wijze geïllustreerd. De museale presentatie van de historische ontwikkeling van de motorbedrijven DKW, Auto Union en MZ uit Zschopau is wereldwijd uniek.

Op vertoon van de LouisCard krijgt u 15% korting op de entreeprijs.

Naar de partnerpagina

Op bidabike kun je gratis je motor veilen; er ontstaan alleen kosten als je motor ook echt wordt verkocht. Zo kun je de werkelijke marktprijs van je bike achterhalen en als het hoogste bod overeenkomt met de door jou gewenste prijs, kun je akkoord gaan met de verkoop. Was de geboden prijs voor jou te laag, dan zie je af van de verkoop of biedt je de hoogste bieder een onderhandeling achteraf aan. Er ontstaan voor jou GEEN kosten als er geen verkoop plaatsvindt. Bezorgt een veiling je de zenuwen? Realiseer dan gemakkelijk en gratis een advertentie voor je motor en beslis of je deze uitsluitend bestemt voor dealers of ook voor particulieren. Bovendien kun je je motor op bidabike zelfs aan particulieren verkopen met een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren; ook kun je voor elke op bidabike gekochte particuliere motor een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren afsluiten. Als je bij de registratie in het veld "Bon" het woord "Louis" en het LouisCard-nummer invoert, bespaar je 30% bij een succesvolle verkoop via een veiling.

Naar de partnerpagina

Als biker weet u dat wij motorrijders echte individualisten zijn die veelal kiezen voor aparte tochten, zowel alleen als in de groep. Om deze reden is een uitgebreid en specifiek op uw reiswensen afgestemd advies door een competente en ervaren partner noodzakelijk - met BIKEWORLD TRAVEL GmbH hebt u deze partner gevonden: wij staan u met onze ervaring en passie op het gebied van motorreizen graag terzijde...

Naar de partnerpagina

Per euro 3 partnerpunten op de koopprijs van uw nieuwe Bridgestone-banden van de Bridgestone-Biker's Profi-dealer. Bij aankoop van de premium banden S20 en T30 ontvangt u zelfs 6 partnerpunten. Het adres van de dealer in uw buurt vindt u op www.bridgestone-mc.de en www.bridgestone-mc.at. Voorbeeld: Bij de aankoop van een set van de splinternieuwe Battlax BT021 in de maat 120/180 voor € 275,00 verdient u al 825 partnerpunten.
Stuur gewoon een kopie van uw Biker's Profi-bandenrekening naar: Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH, Service LouisCard in 21027 Hamburg, Duitsland. Wij schrijven uw partnerpunten meteen op uw account bij.

Naar de partnerpagina

Schitterende routes, persoonlijke aandacht voor elk individueel persoon waarbij iedereen zich prettig voelt, en een bijzonder omzichtige organisatie vormen de basis waaruit prachtige motortochten voor vrouwen ontstaan. Geheel naar eigen keuze blijven de motorrijdsters onder elkaar of rijden ze in gemengde groepen.
Als touroperator sta ik met al mijn passie achter mijn idee om vrouwen op de motor enthousiast te maken met bijzondere ervaringen. Ik ga voor 100% klanttevredenheid. Ontvang direct 5% korting op motorreizen en seminars. 

Hartelijke groeten, Franziska Pröll – oprichtster en eigenaresse.

Naar de partnerpagina

daydreams is al 20 jaar uw expert voor regionale korte vakanties in Europa. Ons principe is simpel en tegelijkertijd uitzonderlijk: het baseert op de uiteenlopende benutting van hotelcapaciteiten en een slim gebruik hiervan. Pak uw voordeel!
Bespaar op de aankoop van de daydreams hotelbon 30%. De bon is geldig voor tot wel drie overnachtingen met 2 personen in een van de 2.000 geselecteerde partnerhotels van daydreams. De Amerikanen hebben hun Route 66. Het Duitse antwoord hierop luidt: Pan Germania. Over ruim 10.000 kilometer kronkelt deze route door Duitsland - en is een waar paradijs voor bikers. Of u nu over de Pan Germania rijdt of voor een andere bekende motorroute kiest: wij hebben altijd het passende hotel voor u!

Naar de partnerpagina

Eén van de TOP 5-verzekeraars voor motorvoertuigen in Duitsland. LouisCard-houders ontvangen momenteel 1000 partnerpunten bij het afsluiten van een motorverzekering. Onze TIP: profiteer van nog eens 500 punten bij het afsluiten van een verkeersrechtsbijstandsverzekering! Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de verzekeringsaanvraag.

Naar de partnerpagina

DFDS brengt je samen met je eigen motor op de routes Amsterdam-Newcastle, Kopenhagen-Oslo en Kiel-Klaipėda dagelijks tijdens een nachtelijke overtocht naar je vakantie. De kanaalveerboten verbinden met tot wel 54 afvaarten dagelijks de Franse havens Calais en Dunkerque met het Zuid-Engelse Dover. Als LouisCard-houder bespaar je 10% op het veertarief (geldig afh. van beschikbaarheid). Boek je overtocht online of telefonisch via +49 (0)40 3890371 (excl. € 14,00 administratiekosten).

Naar de partnerpagina

De naam zegt alles: bij dirt4fun gaat het om heel veel plezier veraf van de geasfalteerde wegen en helemaal zonder prestatiedruk. Dat geldt voor de professioneel georganiseerde enduro-cursussen op zes locaties in Duitsland alsook voor de begeleide offroad-tochten in Andalusië, in de Pyreneeën en op Kreta. Daarom is ook iedereen van harte welkom die kennis wil maken met de offroad-discipline, de basisvaardigheden voor het rijden in het terrein wil leren en prachtige landschappen actief wil beleven. Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en profiteer meteen van 5% korting.

Naar de partnerpagina

Bike Promotion biedt het hele jaar door het echte circuitgevoel. Of u nu voor het eerst op een circuit rijdt, een sportrijder bent of een echte prof: Bike Promotion biedt voor elke smaak evenementen op talloze circuits in heel Europa. Het programma omvat tevens prachtige vakantiereizen voor toerrijders in Spanje (winterseizoen). De service bestaat uit motortransport, een eigen bandendienst en handel voor toebehoren ter plaatste, tijdmeting, fotoservice, deels catering en fysiotherapie. Houders van een LouisCard krijgen op vertoon resp. onder vermelding van hun LouisCard(-nummer) direct 5% korting op de deelnameprijs.

Naar de partnerpagina

Eenvoudig en onbezorgd.
Gewoon vertrekken.
Gewoon eenvoudig!

Wij zijn daar waar het plezier begint! Midden in de Alpen. Kom bij ons langs, op welke manier dan ook, met het vliegtuig, met de trein of met de auto, alles is mogelijk.
Met onze tientallen jaren ervaring op touringgebied weten wij gewoon wat belangrijk is.
Dankzij onze vele sterke partners beschikken wij voor iedereen over het juiste model. Van touring, cruiser, naked bike, scooter tot sporttourer, wij hebben ze allemaal. Je ervaart bij ons je uiterst persoonlijke ultieme genot!
Als u bij uw boeking uw LouisCard-nummer vermeldt, ontvangt u een speciale korting van 8% op onze huurmotoren.

Naar de partnerpagina

Expedition Africa is anders dan de andere aanbieders. Wij zijn niet alleen het aanbiedende agentschap in het verre Europa, maar ook de uitvoerende organisatie ter plaatse. Wij wonen sinds 25 jaar hier en kennen het land op onze broekzak.
Van woestijnen over bergpassen tot de rustige kustwegen zit er van alles bij. Als u een motorrijder bent die van Dakar houdt of juist een easy rider-type bent, wij hebben wat voor u.
Het is ons doel om onze klanten hoffelijk te ontvangen en als goede vrienden vaarwel te zeggen.
U kunt kiezen tussen verschillende zorgvuldig samengestelde tochten of door ons een persoonlijke tocht op maat laten maken.

LouisCard-houders krijgen 10% korting op alle tochten, behalve de op maat gemaakte samenstellingen. Voer bij boekingen op onze site uw LouisCard-nummer in om de korting te krijgen.

Naar de partnerpagina

Als LouisCard-houder krijgt u 10% korting op de een- en tweedaagse motorcursussen in het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring. Vermeld hiervoor gewoon uw LouisCard-nummer bij de telefonische of schriftelijke boeking per e-mail. Als groep of individu vindt u onder de volgende link informatie over wanneer de trainingen plaatsvinden en wat deze inhouden. Of neem telefonisch contact op via tel. +49 (0)2691-30 150. Wij reserveren graag een plek voor u.

Naar de partnerpagina

Rij over het bekendste circuit van Duitsland - beleef het gevoel daar te rijden waar reeds de beste motorcoureurs ter wereld binnen het kader van de MotoGP en de IDM om punten hebben gestreden. Het aanbod biedt voor ieder wat wils: van een basisveiligheidstraining voor beginners tot trainingen voor de schuine ligging voor ambitieuze sportrijders. Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op alle motorcursussen voor sportrijders.

Naar de partnerpagina

De beroemdste Alpenweg brengt u naar het hart van het nationaal park Hohe Tauern, naar de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner (3.798 m) en zijn gletsjer, de Pasterze. Op de 48 kilometer lange Hochalpenstraße met 36 bochten en een beklimming naar een hoogte van tot wel 2.504 meter, staat u een uitzonderlijke natuur- en rijbelevenis te wachten! Als LouisCard-houder krijgt u direct 12% korting op het dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße. Laat bij de aankoop van de dagkaart gewoon uw LouisCard zien.

Naar de partnerpagina

HEKU-aanhangwagens met kiepframe voor motoren hebben de volgende voordelen: De motor kan veilig door één persoon op de aanhangwagen worden geladen. 10 inch staalbandwielen, waardoor het zwaartepunt lager ligt en goede rij-eigenschappen vertoont. Door het naar beneden kiepen van het frame is er geen laadklep meer nodig.

LouisCard-houders krijgen bij bestelling van een HEKU-aanhangwagen het TÜV-certificaat voor 100 km/u er gratis bij. Bij bestelling van een geremde kiepaanhangwagen voor twee motoren komt alleen de montage van de schokdempers er nog bij.

Naar de partnerpagina

Motorreizen in kleine groepen, kennis maken met gelijkgezinden, ervaringen opdoen en indrukken delen: dat is het succesrecept van Hermann-Motorrad-Reisen. Hier kan elke deelnemer zijn persoonlijke ideeën inbrengen en tegelijkertijd profiteren van de service van een perfect georganiseerde groepsreis! Het programma van Hermann-Motorrad-Reisen omvat bijna alle interessante motorgebieden in Europa. Daarnaast worden ook verre reizen op vier aanvullende continenten aangeboden en een groot aantal offroad-tochten. LouisCard-houders krijgen 3% korting op alle motorreizen als zij bij de aanmelding onder "Weitere Wünsche" (overige wensen) het trefwoord "LouisCard" opgeven.

Naar de partnerpagina

Boek bij onze partner, Hertz Autoverhuur, en krijg wereldwijd als Detlev Louis-lid tot wel 10% speciale korting:
personenauto's (van de kleine auto tot en met de limousine)
verhuiswagens tot en met 12 ton (in Duitsland)
hoogwaardige producten en diensten (bijv. Hertz Gold Plus Rewards, mobiele WiFi-hotspots e.d.)

Reserveer nu met het Detlev Louis-klantnummer CDP nr. 592908 online op www.hertz.de en profiteer van de speciale Hertz kortingen:
1. Zet een vinkje bij "Ich habe einen Rabattcode" (Ik heb een kortingscode)
2. Voer het bedrijfskortingsnummer CDP nr. 592908 in
3. Kies de optie "Geschäftlich" (Zakelijk)

Hertz vindt het fijn om u in een van de ca. 300 Hertz locaties in heel Duitsland te mogen begroeten!

De Hertz Corporation exploiteert met haar merken Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly wereldwijd ongeveer 9700 autoverhuurlocaties en behoort tot de grootste autoverhuuraanbieders op luchthavens.

Naar de partnerpagina

Wilt u ook de nieuwste modellen van BMW, KTM, Ducati en Triumph tijdens een dagtocht op de bochtige paswegen van Tirol testen? Dan bent u in het High-Bike Testcenter Paznaun, het enige merkoverkoepelende motortestcentrum in Europa, aan het juiste adres! En als u geen motorkleding bij u hebt, kunt u ook daarvoor in het centrum terecht! Rukka-pakken voor dames en heren, Schuberth-helmen, Daytona-laarzen en ook GIVI-tanktassen en koffers staan klaar om te worden getest.
Het High-Bike Testcenter Paznaun (Tirol) biedt houders van de LouisCard direct € 5,00 korting op de huurprijzen. Laat uw kaart zien en er wordt meteen € 5,00 van de huurprijs afgetrokken.

Naar de partnerpagina

Ingebed in het voormalige kloostercomplex van het kartuizerklooster Ittingen nodigen 68 stijlvolle en moderne kamers u uit om de stilte en de kracht van de natuur te ervaren. Tegenwoordig worden de gasten van het kartuizerklooster Ittingen culinair verwend, zowel in het restaurant alsook in de kloosterwinkel waar meer dan 100 producten uit eigen teelt worden verkocht. LouisCard-houders ontvangen 20% korting op de actuele kamerprijs excl. toerismebelasting! Geef bij de boeking gewoon "LouisCard" aan.

Naar de partnerpagina

KULTourBIKES biedt begeleide motorreizen op niveau naar de mooiste bestemmingen van Europa en Noord-Amerika. De reizen worden gepland en uitgevoerd door twee ervaren motor- en reisjournalisten en hun team. Tijdens de reis staat de kennismaking met het land, de mensen en de cultuur centraal. Naast de routeplanning hecht de organisatie zeer aan de veiligheid van de deelnemers en de keuze van de accommodaties. Dat is de formule voor een iets andere motorvakantie.
Op vertoon van uw LouisCard biedt KULTourBIKES u een directe korting van 5% op alle aangeboden motorreizen.

Naar de partnerpagina

VEILIG DOOR DE BOCHTEN – wij bieden rijveiligheids- en bochtentrainingen voor motorrijders in de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser – alsook op racecircuits – om extra van alle bochten te kunnen genieten. De cursussen zijn zowel voor beginners als instappers, herintreders en ook "oude rotten" geschikt. Daarnaast bieden wij de speciale rijveiligheidstraining "only4girls" alleen voor vrouwen aan. Ons aanbod wordt gecompleteerd door 1-3 daagse tochten onder begeleiding met bochtentraining door de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser. En allemaal met de mooiste levensinstelling – lifestyle motor. Geef bij de boeking op www.kurven.team gewoon je LouisCard-nr. aan en ontvangt direct 15% korting op de reguliere prijs voor de rijveiligheidstrainingen 1 + 2, de only4girls-training en de tochten alsook 10% op onze bochtentrainingen.

KURVEN.TEAM GbR
Stettiner Str. 18
D-30890 Barsinghausen
Telefoon +49 (0)5105 6647955

Naar de partnerpagina

10 hotelhouders uit Tirol, de Dolomieten en het Großglockner-gebied zijn bijna 20 jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan om hun passie - het motorrijden - voor hun gasten nog aantrekkelijker te maken. Speciale bikeraanbiedingen en infrastructurele voorzieningen werden geschapen om de motorvakantie vanaf de eerste tot de laatste dag tot een geweldige en onvergetelijke belevenis te maken. Het is ons een groot genoegen om samen met u een geweldige rit over de unieke paswegen in onze regio te organiseren, zodat u uw alledaagse beslommeringen even kunt vergeten. Een gezamenlijke belevenis waarbij naast het natuurschoon natuurlijk ook genieten en gezelligheid voorop staan!
Let op: de korting wordt alleen gegeven als het Louis-lidmaatschap al tijdens de boeking werd vermeld. Betaling in contanten is alleen bij logies incl. halfpension mogelijk.

Naar de partnerpagina

Direct 5% korting op de huur van een motor en direct 10% korting op de huur van een auto bij Magoscar Lda. op Madeira. De vriendelijke medewerkers spreken Duits, Engels en Portugees.

Naar de partnerpagina

Huur uw motor bij Moto&Bike op Gran Canaria (www.motoandbike.com) en maak kennis met een adembenemende bergwereld en bochtige wegen langs de kust waar het hart van elke biker sneller van gaat kloppen. Duizenden kilometers aan perfect geasfalteerde wegen met nog meer bochten wachten op u. Met de LouisCard krijgt u 5% korting op de huur van de motor. Vermeld bij de online-boeking via info@motorent.eu gewoon uw LFC-nummer.

Naar de partnerpagina

Sluit als LouisCard-houder een jaarabonnement voor het tijdschrift MOTORRAD af en ontvang 1000 partnerpunten. Bij een mini-abonnement (6 edities) ontvangt u 500 partnerpunten. De punten worden na betalingsontvangst van het abonnementsbedrag op uw account bijgeschreven. Stuur na het afsluiten van het abonnement gewoon uw LouisCard-nummer naar motorrad@dpv.de.

Naar de partnerpagina

Of u nu kiest voor een rijveiligheidstraining, een bochtentraining, bochten-perfectioneringstraining, het oefenen van de schuine ligging of scootertraining - als houder van de LouisCard ontvangt u 10% korting op alle cursussen. Vermeld bij de online boeking in het veld „Ihr Guthabenkonto“ de kortingscode  „LouisCard“ en neem de kaart vervolgens ook mee naar de training.

Naar de partnerpagina

Ontdek Gran Canaria met zijn ongeëvenaarde landschap op de motor. Met meer dan 35 jaar ervaring en een eigen werkplaats met vakkundig personeel staan wij garant voor veiligheid en rijplezier. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de reservering en ontvang direct 5% korting op de motorhuur.

Naar de partnerpagina

MOTOURISMO is de poort naar de wereld voor motorrijders. Groepstocht onder begeleiding, individuele motorreizen, training op de weg of off-road of het transport van je machine naar welke plek dan ook: de Alpen? Andalusië? Afrika? Amerika? Bij MOTOURISMO vind je met honderden motorreizen, trainingen en transporten van meer dan 50 aanbieders 's werelds grootste keus op internet. Met onze fijne filter ontdek je snel en eenvoudig precies het juiste voor jou: en je boekt met tot wel 5% LouisCard-korting. De wereld is groot. Maar rij waarheen je maar wilt.

Naar de partnerpagina

1 gratis regionale tourkaart voor uw overnachting in één van de talloze Motourrad-partnerbedrijven. De gelamineerde kaart van de expert Good Vibrations heeft een waarde van € 6,80. Laat gewoon uw LouisCard bij het inchecken bij het hotel zien. Een lijst met Motourrad-hotels en -pensions vindt u hier:

Naar de partnerpagina

Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op tochten met uw eigen bike en 5% korting op reizen met een huurmotor. Nicebike biedt bikers al sinds 14 jaar perfect georganiseerde motorvakanties. Of u nu kiest voor een groepsreis of selfguided op eigen houtje op stap gaat: Nicebike staat u onderweg terzijde.

Naar de partnerpagina

Rijd op krachtige sneeuwscooters over dichtgevroren meren of uitgepijlde trails door de bergen. De opstuivende sneeuw waait in uw gezicht en alleen de zon gaat met u mee. Beleef een geweldige vakantie in Scandinavië met de LouisCard-partner Nordic Holidays GmbH 5% voordeliger en vermeld hiervoor bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer. De korting wordt meteen van de prijs afgetrokken en geldt ook voor de aangegeven transportservices binnen het kader van de geboekte reis.

Naar de partnerpagina

Bij rider's projekt vindt u een compleet aanbod aan motortransport, motorreizen en motortrainingen. Verbeter uw rijvaardigheden met behulp van videoanalyses van professionele instructeurs en kom meer te weten over de juiste set-up van uw motor voor het circuit of de volgende tocht in de Alpen. Alle bikers die altijd al onder professionele begeleiding wilden trainen, zijn welkom - of u nu een beginner, herintreder of ervaren biker bent. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de boeking en ontvang op reizen en het motortransport 5% korting en op veiligheidstrainingen 10% korting.

Naar de partnerpagina

Wij bieden begeleide motortochten uitsluitend voor beginners en herintreders en recreatieve bikers aan.
Zonder enige stress kunt u bij ons heerlijk bochtige motorwegen in de prachtige natuur van de Alpen beleven en genieten van beroemde bezienswaardigheden, regionale lekkernijen en heel veel plezier!

Tijdens ons ROOKiE-seminar op de aankomstavond bespreken wij alle relevante thema's over veilige tour-, groeps- en pasritten.

We gaan in kleine, homogene groepen van maximaal 5 deelnemers op pad.
ROOKiE-TOURS Motorradreisen biedt je hierbij de vereiste starthulp, zodat je meteen ontspannen aan je eerste motoravontuur in de Alpen kunt beginnen!

Als je je LouisCard-nummer bij de boeking aangeeft, ontvangt je bij ROOKiE-TOURS Motorradreisen direct 5% korting!

Naar de partnerpagina

Maak kennis met Scandinavië en de Baltische landen met de veerboten van de Tallink & Silja Line. De comfortabele veerboten van Tallink Silja verbinden de mooiste steden in de noordelijke Oostzee. Alle routes kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd en kunnen via één aanbieder worden geboekt. Op alle verbindingen tussen bijv. Stockholm - Riga of Helsinki - Tallinn kunnen houders van de LouisCard hun motor zelfs kosteloos meenemen. Vermeld hiervoor bij de online-boeking via international.sales@tallinksilja.com of telefonisch +49 (0)40 - 547 541 222 (tarief voor vast bellen) de code "95845".

Naar de partnerpagina

Gun uzelf bij "Teneriffa on Bike" een avontuurlijke vakantietocht in het winterseizoen op dit zonnige en bochtige eiland. Als LouisCard-houder bespaart u op alle reizen die u minimaal acht weken voor vertrek hebt geboekt 10% op de motorhuur. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de boeking via internet of geef het bijv. telefonisch door.

Naar de partnerpagina

Hallo uit Hamburg!
Bij ons kunnen bikers hun individuele reis samenstellen. Of u nu met het vliegtuig of de trein (ook autoslaaptrein) naar uw bestemming reist en of u nu voor uw eigen bike of een huurmotor kiest: wij stellen een uitgebreide rondreis met bijpassende hotels voor u samen.
Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang tot wel 3% korting.
Stuur uw aanvraag via e-mail naar Info@u-rd.de of neem telefonisch contact met ons op via +49 (0)40 2294498. Breng ook een bezoek aan onze homepage: www.u-rd.de
Hartelijke groeten vanuit Hamburg van het team van de Uhlenhorster Reisedienst

Naar de partnerpagina

Wie droomt er niet van om met een Harley Davisdon® over de Route 66 of over de Highway 1 te cruisen? Bij US BIKE TRAVEL® vindt u alles wat u nodig hebt voor motortochten, met name in de VS en in Canada. LouisCard-houders geven bij de boeking hun LouisCard-nummer op en ontvangen direct 50 euro korting per persoon op de door US BIKE TRAVEL® begeleide tochten die direct worden geboekt. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Naar de partnerpagina

U ontvangt direct 10% korting bij de grote bloemenverzendhandel valentins.de op prachtige bloemengroeten en andere mooie cadeau-ideeën.

Naar de partnerpagina

Ontplooi uw volledige rijtechnische potentieel en leer alle mogelijkheden van uw eigen motor kennen. Dat is de sleutel tot meer rijplezier. Of u nu een herintreder, een ervaren biker, een toerrijder of ambitieuze sportrijder bent en of u nu kiest voor een bochtentraining, veiligheidstraining, trial-training of racecursus: bij ons vindt iedereen de passende training om zijn vaardigheden te perfectioneren! Geef bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer in het veld Bemerkungen (opmerkingen) op en profiteer meteen van 5% korting.

Naar de partnerpagina